Filete de curcan cu Salsa de fasole neagră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetele de curcan cu Salsan de fasole neagră. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.57 pe portie. O porție conține 164 calorii, 28G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de usturoi, fasole fără sare adăugată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Burgeri de fasole neagră de curcan cu Salsa Corny, Salată Mexicană De Pui Sau Curcan Cu Salsa De Roșii Și Fasole Neagră, și Cotlete De Curcan Acoperite Cu Semințe De In Prăjite La Cuptor Cu Salsa De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Combinați fasolea neagră și salsa, amestecând bine. Acoperiți și răciți.
Combinați sucul de lămâie și următoarele 4 ingrediente într-o pungă de plastic rezistentă, cu fermoar.
Adăugați curcan; sigilați punga și agitați până când curcanul este bine acoperit. Marinati în frigider 20 de minute, de cotitură sac o dată.
Scoateți curcanul din marinadă, rezervând marinada.
Puneți marinada într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați curcanul pe raft; grătar, acoperit, 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când curcanul este gata, întorcând și ungând cu marinată rezervată.
Tăiați curcanul în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Se servește cu Salsa de fasole neagră.