Filete De Curcan Condimentate Grecești
Filetele de curcan condimentate grecești ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 434 calorii. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca o marinată destul de scumpă. Dacă aveți la îndemână cartofi roșii, ceapă verde, roșii prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filete De Curcan De Toamnă, Filete De Curcan La Grătar, și Filete De Curcan Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F. Spray 15x10x1-inch tigaie cu spray de gătit antiaderent. Aranjați filetele de curcan, cartofii și inimile de anghinare în tigaie pulverizată.
Ungeți cu aproximativ jumătate din sosul de salată.
Se coace la 425 buc. F. timp de 30 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor. Întoarceți curcanul și amestecați legumele.
Adăugați felii de ciuperci, roșii și ceapă în tigaie; periați curcanul și legumele cu sosul de salată rămas.
Reveniți la cuptor; coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până când curcanul este fraged cu furculița și sucurile curg limpede. Pentru a servi, tăiați curcanul transversal în felii.
Serviți orice sucuri de tigaie cu curcan și legume. Dacă doriți, condimentați după gust cu sare și piper.