Filete cu sos de cremă de ciuperci și coniac
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., filetele cu ciuperci și sos de cremă de Brandy ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 515 calorii, 42G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8,57 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci baby portobello, bulion de vită, ciuperci de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 50%. Rețete similare sunt Sos De Cremă De Coniac De Ciuperci Și Fasole Edamame, Filete cu sos de ciuperci, și File De Vită Cu Coniac-Sos De Ciuperci Și Ceapă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotează ciupercile și șalota în unt până se înmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Adăugați coniac; gatiti la foc mediu pana se evapora lichidul.
Adăugați bulion și smântână; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în tigaie. Reveniți la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă sarea.
Între timp, fripturile la grătar, acoperite, la foc mediu timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).