Filet Ușor De Porc Cremos

Filet Ușor De Porc Cremos
Filetul ușor cremos de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 209 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de țelină, piper măcinat, filet de porc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cremă De Porc Cremă, Muschiulet de porc cu sos cremos de ierburi, și Filet de porc cu sos cremos de tigaie cu muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați filetul de porc cu piper și puneți-l în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se toarnă supa de țelină nediluată pe filet, acoperind complet carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CarneCarne
SupăSupă
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.

Echipamente

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Roșu violet intens. Arome complexe de condimente și fructe: fructe de pădure roșii proaspete cu note de violete combinate cu condimente de copt. Aciditate vibrantă și palat mediu elegant, cu textură mătăsoasă.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista