Filet Thailandez la grătar cu sos de lămâie acidulat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul Thailandez la grătar cu sos de lămâie acidulat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Dacă aveți la îndemână var, piper, ulei de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți la grătar cu tăiței Pad Thai și sos de Lime, Timp pentru pește la grătar Thailandez cu sos de Chili-Lime, și Filet la grătar cu sos de soia șalotă.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.