Filet piperat cu sos de cireșe-Merlot și Gorgonzola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul piperat cu sos de cireșe-Merlot și Gorgonzolan. Pentru $ 8.34 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 904 calorii, 47G de proteine, și 66g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, unt, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cireșele, puteți urma acest fel principal cu Clafoutis cu vișine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Mușchi de vită umplut cu Gorgonzola și ciuperci cu sos Merlot, Sos Merlot de cireșe întunecate peste iaurt, și Friptură de mușchi cu Merlot-reducere balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Topiți untul în cratiță la foc mediu. Se amestecă 1 cană de bulion și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând des, 8 minute sau până când lichidul este redus la 1/2 cană.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Carne de vită brună în ulei fierbinte în tigaie la foc mediu 3 până la 4 minute sau până se rumenesc pe toate părțile.
Coaceți carnea de vită în tigaie la 325 timp de 32 până la 35 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 155 (mediu).
Scoateți carnea de vită la o placă de tăiere, rezervând sucuri în tigaie. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Adăugați amestecul de cireșe, 2 linguri bulion, sirop de arțar și rozmarin în tigaie. Aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a slăbi particulele rumenite de pe fundul tigaiei. Se amestecă sare și piper.
Stropiți sosul peste carnea de vită feliată; se presară uniform cu brânză și pătrunjel.