Filet Mignon și căpșuni balsamice

Filet Mignon și căpșuni balsamice
Filet Mignon și căpșuni balsamice este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 4 porții. O porție conține 612 calorii, 31g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $5.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, fileuri de vită, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare sunt Filet Mignon Cu Glazură Balsamică, Filet Mignon În Vin Roșu Reducere Balsamică, și Frigarui Filet Mignon Cu Reducere Balsamică.

Instrucțiuni

1
Amestecați căpșunile, zahărul brun și oțetul balsamic într-un castron și lăsați să stea timp de 1 până la 3 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie din oțel greu sau fontă, sigură la cuptor, la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Presărați fileurile cu sare și piper pe ambele părți, așezați ușor în tigaia fierbinte și căutați fiecare parte până se rumenesc bine, 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Glisați tigaia în cuptorul preîncălzit și gătiți până când încep să devină ferme și sunt roz-roșiatice și suculente în centru, aproximativ 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 de grade F (54 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Transferați fripturile într-un platou și cortați cu folie pentru a vă odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Se toarnă sucuri de friptură din tigaie într-o cratiță mică. Strecurați căpșunile și aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați căpșunile în sucurile de friptură, aduceți sosul la foc mic la foc mediu-mic și topiți untul în sos, înclinând tigaia de mai multe ori pentru a încorpora ușor untul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Serviți fiecare file acoperit cu aproximativ 1/2 cană de căpșuni și o stropire de piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista