Filet Mignon umplut cu brânză albastră
Filet Mignon umplute cu brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 17 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 25 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, boia de ardei, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Folie de filet mignon feliată cu gust de ceapă de pere și pansament cu brânză albastră, Filet Mignon învelit cu slănină afumată dublă cu ciuperci caramelizate acoperite cu brânză albastră, și File Mignon Umplut Cu Crab.
Instrucțiuni
Pentru a face amestecul de condimente, amestecați sarea, pudra de ceapă, piperul negru, boia de ardei, coriandrul, pudra de chili, zahărul și muștarul uscat într-un recipient etanș. Puneți deoparte până când este gata de utilizare. Nu va fi mai mult decât aveți nevoie.
Tăiați un buzunar adânc pe partea laterală a fiecărei fripturi, cu o deschidere cât mai mică posibil. Poate vrei ca măcelarul să facă asta pentru tine. Umpleți o pătrime din brânza albastră în buzunarul fiecărei fripturi. Lucrați brânza cât puteți și strângeți deschiderea închisă pentru a o sigila. Asigurați-vă cu scobitori dacă este necesar pentru a păstra brânza înăuntru. Condimentați Liberal pe ambele părți cu amestecul de condimente.Pregătiți grătarul pentru gătit la foc direct.
Scoateți scobitorii dacă folosiți și așezați fripturile direct pe grătarul de gătit. Gatiti timp de 3 minute, rotiti fripturile sau rotiti pentru a face semne frumoase de cruce, apoi gatiti inca 2 minute. Întoarceți și gătiți încă 3 până la 4 minute pentru mediu-rar sau la gradul de coacere dorit.
Scoateți într-un platou și lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de servire.
Se servește cu ceapă dragată în făină, sare și piper și prăjită rapid (opțional).