Filet Mignon La Grătar Miso-Marinat

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul mignon la grătar Miso-marinat ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 215 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fripturi de vită, ceapă verde, miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet Mignon Marinat Cu Miere Și Ierburi, Filet Mignon La Grătar, și Filet Mignon la grătar cu kebab de legume.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați fripturi în pungă; întoarceți-vă la strat.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute, întorcându-se ocazional.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți fripturile din pungă; aruncați marinada.
Așezați fripturile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.