Filet Mignon cu sos de vin roșu
Filet mignon cu sos de vin roșu ar putea fi doar fără gluten și primar rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 335 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită bulion de vită, oregano, Ulei de măsline și ceapă. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filet Mignon cu sos de vin roșu, Filet Mignon cu vin roșu-sos de hrean, și Filet mignon cu sos de vin roșu de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, călește ceapa în 1 lingură de unt până se înmoaie.
Adăugați usturoi, 1/4 linguriță sare și oregano; gatiti si amestecati 1 minut.
Adăugați pasta de roșii; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Treceți treptat în vin. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe până se reduce la jumătate. Se strecoară sosul și se întoarce la tigaie. Se amestecă treptat untul rămas până se topește.
Adăugați 1/4 linguriță de piper.
Se ia de pe foc; ține la cald.
Presărați fripturile cu restul de sare și piper.
Stropiți cu ulei. Grătar, acoperit, la foc mediu sau fiert 4 in. de la căldură timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru). Acoperiți și lăsați să stea 3-5 minute.
Se servește cu sos de vin.