Filet mignon cu sos de smântână de slănină

Filet mignon cu sos de smântână de slănină
Filet mignon cu sos de smântână de slănină este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 451 calorii, 24g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1080 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână slănină, smântână jumătate și jumătate, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare sunt Filet Mignon Învelit Cu Slănină Cu Sos De Hrean, Filet Mignon la grătar cu sos de cremă Gorgonzola, și Bacon Înfășurat Filet Mignon.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Periați fileurile cu ulei de măsline și gătiți pe grătarul preîncălzit până la coacerea dorită (aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu rar). Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 de grade F (54 de grade C). Puneți fripturile deoparte pe un platou cortat cu folie de aluminiu pentru a se odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
În timp ce fripturile se odihnesc, pregătiți sosul: gătiți și amestecați slănina tocată într-o cratiță mică la foc mediu până când bucățile de slănină sunt crocante, 3 până la 5 minute. Se amestecă untul și șalotele și se gătește și se amestecă până când șalotele sunt moi și translucide, încă aproximativ 5 minute. Se amestecă jumătate și jumătate, se aduce amestecul la foc mic la foc mediu-mic și se gătește, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper și servește peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
FripturăFriptură
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista