Filet Mignon cu sos de ciuperci-vin

Filet mignon cu sos de ciuperci-vin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 2 porții cu 289 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $4.42 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fripturi de vită, făină, bulion de vită mai puțin sodic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Încercați Filet mignon cu sos de vin roșu de ciuperci, Filet Mignon cu sos de ciuperci-vin, și Filet Mignon Cu Ciuperci-Sos De Vin-Versiune Ușoară Greutate Wat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare.
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fripturi în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile din tigaie.
Adăugați ciupercile în tigaie și gătiți 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți ciupercile din tigaie.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați Marsala, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura la mediu. Întoarceți tigaia la căldură.
Adăugați amestecul de bulion în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Se amestecă ciupercile.