Filet Mignon cu sos Cabernet

Filet Mignon cu sos Cabernet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Filet mignon cu sos Cabernet. Această rețetă face 4 porții cu 385 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $5.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de filet mignon, șalotă, bulion de vită cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Budincă de semințe de chia cu cartofi dulci cu sos de ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 36 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt File mignon prăjit cu sos Cabernet, Filet mignon cu Cabernet Peppercorn Demi-glace, și Filet Mignon cu sos Stroganov.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați ambele părți ale fripturilor uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
3
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați eșalotă în tigaie; saut 1 minut. Se amestecă în oțet și sos de soia, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; gatiti 1 minut sau până când lichidul se evaporă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper, vin și bulion; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 11 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BulionBulion
SareSare
VinVin
7
Se ia de pe foc; se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Se servește cu fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură

Echipamente

DificultateMediu
Gata În36 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista