Filet mignon cu Sherry-sos de ciuperci
Filet mignon cu sos de Sherry-ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 217 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână fripturi de filet de vită, amidon de porumb, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Filet Mignon cu sos de ciuperci, Filet Mignon cu sos Mascarpone de ciuperci, și Filet mignon cu sos de vin roșu de ciuperci.
Instrucțiuni
Presărați carnea de vită cu sare și piper. Topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită în tigaie; gătiți 3 1/2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți carnea de vită din tigaie; păstrați cald.
Topiți restul de 1 linguriță de unt în tigaie.
Adăugați ciuperci, șalotă și usturoi la tigaie; saut 3 minute. Se amestecă bulionul și sherry.
Combinați amidonul de porumb și 2 lingurițe de apă într-un castron, amestecând până se omogenizează.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.