Filet Mignon cu salată de rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Filet mignon cu salată de rucola. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 217 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, unt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carpaccio Filet Mignon cu salată Mini Caesar și ou Pocat, Filet Mignon, și Filet Mignon.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați carnea de vită cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți carnea de vită din tigaie; păstrați cald.
Topiți untul în tigaie; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/8 linguriță de piper, ceapă roșie și ciuperci la tigaie; saut 4 minute sau până când ciupercile își eliberează lichidul.
Combinați sucul și rucola într-un castron mare.
Adăugați amestecul de ciuperci la amestecul de rucola; aruncați ușor pentru a combina. Aranjați 1 1/2 cană amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 friptură.