Filet mignon cu coacăz roșu-sos de boabe de piper verde
Filet mignon cu coacăz roșu-sos de boabe de piper verde este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 319 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fripturi de filet de vită, piper, boabe de piper ambalate în saramură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Filet Mignon cu sos de boabe de piper, Filet Mignon cu sos de muștar cu boabe de piper, și Filet mignon cu boabe de piper-sos de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați vinul și șalotele într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 10 minute). Se strecoară printr-o sită peste un castron; aruncați solidele. Întoarceți vinul în tigaie și adăugați jeleu și boabe de piper verde. Gatiti la foc mediu pana se topeste jeleul (aproximativ 2 minute), amestecand ocazional.
Se ia de pe foc. Se amestecă untul; păstrați cald.
Presărați fripturile cu sare și piper negru.
Așezați carnea de vită pe grătar; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Serviți sosul cu carne de vită.