Filet Mignon cu ciuperci și sos Pinot Noir
Filet Mignon cu ciuperci și sos Pinot Noir este un fără gluten și דל פחמימות, rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1264 calorii. Pentru 23,79 USD pe porție, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită benzi de slănină, unt, ciuperci și rozmarin. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 75%. Sos De Afine Cu Pinot Noir, Sos picant de afine cu Pinot Noir, și Somon Planked cu Pinot Noir-sos de fructe de pădure sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Condimentați Generos ambele părți ale filetului mignon cu sare și piper. Înfășurați o bucată de slănină în jurul părților laterale ale fiecărei fripturi și fixați-o cu sfoară de măcelar. Într-o tigaie mare, grea, rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare până aproape de fumat.
Așezați fripturile în tigaia fierbinte și gătiți până când sunt bine prăjite pe 1 parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți fripturile, ar trebui să existe o crustă frumoasă deasupra.
Adăugați ciupercile, usturoiul și rozmarinul; dă totul o agitație bună.
Transferați tigaia în cuptor. Prăjiți timp de 10 până la 12 minute sau până când fripturile sunt fierte mediu-rare.
Scoateți fripturile, ciupercile și rozmarinul pe un platou; acoperiți pentru a se încălzi. Întoarceți tigaia în aragaz la foc mediu-mare. Deglazați cu vinul, răzuind toate bucățile delicioase din fundul tigaiei.
Se amestecă în demi-glace, amestecând pentru a combina.
Puneți fripturile și ciupercile înapoi în tigaie și înveliți în sosul de tigaie. Finalizați cu câteva linguri de unt pentru a-l îmbogăți.
Puneți friptura și ciupercile pe 2 farfurii de servire și tăiați sfoara măcelarului din file.
Se toarnă sosul de vin deasupra și se ornează fiecare farfurie cu o crenguță de rozmarin prăjită.