Filet Mignon cu ciuperci și sos Pinot Noir

Filet Mignon cu ciuperci și sos Pinot Noir
Filet Mignon cu ciuperci și sos Pinot Noir este un fără gluten și דל פחמימות, rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1264 calorii. Pentru 23,79 USD pe porție, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită benzi de slănină, unt, ciuperci și rozmarin. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 75%. Sos De Afine Cu Pinot Noir, Sos picant de afine cu Pinot Noir, și Somon Planked cu Pinot Noir-sos de fructe de pădure sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Condimentați Generos ambele părți ale filetului mignon cu sare și piper. Înfășurați o bucată de slănină în jurul părților laterale ale fiecărei fripturi și fixați-o cu sfoară de măcelar. Într-o tigaie mare, grea, rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
File MignonFile Mignon
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Așezați fripturile în tigaia fierbinte și gătiți până când sunt bine prăjite pe 1 parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți fripturile, ar trebui să existe o crustă frumoasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ciupercile, usturoiul și rozmarinul; dă totul o agitație bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Transferați tigaia în cuptor. Prăjiți timp de 10 până la 12 minute sau până când fripturile sunt fierte mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți fripturile, ciupercile și rozmarinul pe un platou; acoperiți pentru a se încălzi. Întoarceți tigaia în aragaz la foc mediu-mare. Deglazați cu vinul, răzuind toate bucățile delicioase din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se amestecă în demi-glace, amestecând pentru a combina.
8
Puneți fripturile și ciupercile înapoi în tigaie și înveliți în sosul de tigaie. Finalizați cu câteva linguri de unt pentru a-l îmbogăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Puneți friptura și ciupercile pe 2 farfurii de servire și tăiați sfoara măcelarului din file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
10
Se toarnă sosul de vin deasupra și se ornează fiecare farfurie cu o crenguță de rozmarin prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista