Filet Mignon cu ciuperci-sos de Cabernet

Filet Mignon cu ciuperci-sos de Cabernet
Filet mignon cu ciuperci-Cabernet Gravy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 9,51 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 890 calorii, 48G de proteine, și 63G de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, ciuperci, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Filet Mignon cu rozmarin și sos de ciuperci, Filet Mignon cu sos Cabernet, și File mignon prăjit cu sos Cabernet.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Presărați fileurile cu sare și piper, așezați-le ușor în tigaia fierbinte și căutați până se rumenesc bine pe fiecare parte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți fripturile într-un platou, cort cu folie de aluminiu și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Reduceți focul la mediu și topiți untul. Gătiți și amestecați șalota și ciupercile în unt până când ciupercile încep să-și dea lichidul și șalotele sunt translucide, aproximativ 5 minute. Se amestecă vinul, bulionul de vită și cimbru și se fierbe sosul până începe să se reducă, 6 până la 10 minute. Întoarceți fripturile în sos și fierbeți scurt până când încep să devină ferme și sunt roz-roșiatice și suculente în centru, aproximativ 2 până la 4 minute pe fiecare parte (pentru mediu-rar.) Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 de grade F (54 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Scoateți fripturile la servirea vaselor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa până când formează o pastă netedă. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în sosul de tigaie și se gătește și se amestecă până se îngroașă, aproximativ 30 de secunde. Completați fiecare porție cu sos de ciuperci-vin pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista