Filet mic cu Gorgonzola și sos de ciuperci Porcini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul Petite cu sos de ciuperci Gorgonzolan și Porcini. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 205g de grăsime, și un total de 2116 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $12.59 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Filet Mignon cu unt compus din ciuperci Porcini, File Mignon cu sos Gorgonzola, și File Tăiat În Tigaie Cu Gorgonzola-Sos De Hrean.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Presărați ambele părți ale cărnii de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie sigură pentru cuptor la foc mare. Când uleiul este fierbinte, așezați cu grijă filetul în tigaie. Gatiti pana se rumeneste pe ambele parti, aproximativ 3-4 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Transferați friptura în cuptor și coaceți până când un termometru pentru carne citește 130 de grade F. pentru mediu-rar, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți carnea de vită din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ciupercile și șalotele și gătiți până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
9
Adăugați cimbru, vin alb, sare și piper și continuați să gătiți până când tot lichidul s-a evaporat, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Între timp, puneți Gorgonzola, maioneza și muștarul într-un robot de bucătărie și combinați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
11
Transferați amestecul de Gorgonzola în tigaie cu ciuperci și șobolani. Amestecați ușor amestecul de brânză în amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Feliați carnea de vită și serviți deasupra cu o bucată de sos de brânză. Rezervați sosul rămas pentru o altă utilizare.