Filet mic cu Gorgonzola și sos de ciuperci Porcini

Filet mic cu Gorgonzola și sos de ciuperci Porcini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul Petite cu sos de ciuperci Gorgonzolan și Porcini. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 205g de grăsime, și un total de 2116 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $12.59 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Filet Mignon cu unt compus din ciuperci Porcini, File Mignon cu sos Gorgonzola, și File Tăiat În Tigaie Cu Gorgonzola-Sos De Hrean.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Presărați ambele părți ale cărnii de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie sigură pentru cuptor la foc mare. Când uleiul este fierbinte, așezați cu grijă filetul în tigaie. Gatiti pana se rumeneste pe ambele parti, aproximativ 3-4 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Transferați friptura în cuptor și coaceți până când un termometru pentru carne citește 130 de grade F. pentru mediu-rar, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Scoateți carnea de vită din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați ciupercile și șalotele și gătiți până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
9
Adăugați cimbru, vin alb, sare și piper și continuați să gătiți până când tot lichidul s-a evaporat, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Între timp, puneți Gorgonzola, maioneza și muștarul într-un robot de bucătărie și combinați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Transferați amestecul de Gorgonzola în tigaie cu ciuperci și șobolani. Amestecați ușor amestecul de brânză în amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Feliați carnea de vită și serviți deasupra cu o bucată de sos de brânză. Rezervați sosul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista