Filet la grătar cu unt de hamsie-lămâie și Broccoli rabe

Filet la grătar cu unt de hamsie-lămâie și Broccoli rabe
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Filet la grătar cu unt de hamsie-lămâie și Broccoli rabe ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 236 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, broccoli rabe, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Broccoli rabe cu unt de lamaie, Cina In Seara Asta: Broccoli Rabe Cu Unt De Lamaie, și Paste De Casă Cu Broccoli Rabe Și Unt De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare; acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
2
Presărați friptura cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
3
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
6
Puneți untul într-un castron. Cuptor cu microunde la maxim 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
7
Adăugați 1/8 linguriță sare, 1/8 linguriță piper, 1/2 linguriță coajă, suc și pastă de hamsii; se amestecă până se combină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
PiperPiper
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
8
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Adăugați ceapa; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
11
Adăugați usturoi și ardei roșu; saut 30 de secunde. Se amestecă bulionul și rabe; aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
UsturoiUsturoi
BulionBulion
12
Se ia de pe foc; se amestecă coaja rămasă și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
13
Așezați 3 uncii de friptură și 1/2 cană de rabe pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare friptură cu 1 1/2 linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista