Filet la grătar cu unt de hamsie-lămâie și Broccoli rabe

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Filet la grătar cu unt de hamsie-lămâie și Broccoli rabe ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 236 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, broccoli rabe, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Broccoli rabe cu unt de lamaie, Cina In Seara Asta: Broccoli Rabe Cu Unt De Lamaie, și Paste De Casă Cu Broccoli Rabe Și Unt De Lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare; acoperiți cu spray de gătit.
Presărați friptura cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte.
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
Puneți untul într-un castron. Cuptor cu microunde la maxim 10 secunde.
Adăugați 1/8 linguriță sare, 1/8 linguriță piper, 1/2 linguriță coajă, suc și pastă de hamsii; se amestecă până se combină. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; saut 2 minute.
Adăugați usturoi și ardei roșu; saut 30 de secunde. Se amestecă bulionul și rabe; aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți 3 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă coaja rămasă și sarea.
Așezați 3 uncii de friptură și 1/2 cană de rabe pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare friptură cu 1 1/2 linguriță de unt.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.