Filet Fript

Filet Fript
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul fript. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.22 pe portie. O porție conține 268 calorii, 31g de proteine, și 14g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită fripturi rotunde, suc de lămâie, piper și ceapă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Fripturi De Filet Fript, Fripturi De Filet Fript, și Fripturi De Filet Fript pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o furculiță de carne, străpungeți găuri în ambele părți ale fripturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2
Așezați într-o pungă mare resigilabilă.
3
Adăugați ceapa, sucul de lămâie, uleiul, sarea de usturoi, cimbru, oregano, sarea de țelină și piperul. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
4
Scurgeți și aruncați marinada. Fripturi Broil 6 în. de la căldură timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Se unge cu unt și se întoarce. Se fierbe cu 6 minute mai mult sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura de filet funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista