Filet de vânat cu sos de fructe de pădure și cartofi cremoși
Filetul de vânat cu sos de fructe de pădure și cartofi cremoși ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $14.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 823 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 2 minute. Mergeți la magazin și ridicați afine, rozmarin, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vânat cu Aquavit-sos de brânză, Filet de vânat cu sos de piper verde Madeira, și Venison cu sos de boabe Saskatoon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru cartofi: curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2
Așezați cartofii într-o cratiță mare cu apă rece și sărată. Aduceți apa la fierbere la foc mare. Când apa fierbe, coborâți focul la mediu și fierbeți cartofii până când sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Pentru vânat: condimentați ambele părți ale filetelor de vânat cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Vânat
4
Încălziți o tigaie mare la foc mare și adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați filetele. Reduceți căldura la mediu și căutați filetele pe toate părțile, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți coapsele din tigaie și lăsați să se odihnească până sunt gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1
Scurgeți bine cartofii și transferați într-un bol. Mash cartofii până când nu există bulgări. Se amestecă untul, nucșoara, smântâna, sarea și piperul alb. Se amestecă până la crem, adăugând mai multă cremă dacă este necesar. Vrei cartofi netezi și cremoși. Gustați și condimentați cu mai multă sare și piper alb, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pentru sos: într-o cratiță mică, combinați toate ingredientele, cu excepția afinelor și a untului. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Coborâți focul, adăugați afinele și fierbeți până se reduce puțin și se îngroașă, 8 până la 10 minute.