Filet de vită și ciuperci în sos de unt de usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită și ciupercile în sos de unt de usturoi. Această rețetă face 4 porții cu 490 calorii, 45g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $6.74 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de vită, vin nealcoolic, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită cu ciuperci și sos Espagnole, Filet de vită prăjit cu ciuperci și sos de cremă de vin alb, și Friptură De Vită Cu Unt De Ierburi De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 10 inci, topiți 1 lingură de unt la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați fripturi de vită cu sare și piper. Gatiti carnea de vita in unt 6 pana la 8 minute, intorcand o data, pana se rumeneste. Reduceți căldura la minim. Acoperiți; gătiți 6 până la 8 minute (carnea de vită va fi aproape gata și continuați să gătiți în picioare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Friptură
Carne De Vită
3
Scoateți carnea de vită pe platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
4
Creșteți căldura la mediu.
5
Adăugați 1 lingură de unt rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ciupercile și usturoiul. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand o data sau de doua ori, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
7
Adăugați vin. Gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand se reduce la aproximativ o treime si amestecul este usor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
8
Se ia de pe foc.
9
Bateți untul rămas, câte 1 lingură odată, în sos cu biciul de sârmă doar până se topește.