Filet de vită învelit cu slănină cu umplutură de ierburi
Filet de vită învelit cu slănină cu umplutură de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 7,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 104G de grăsime, și un total de 1168 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de slănină, căței de usturoi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită învelit cu slănină, Filet de vită prăjit învelit în slănină, și Filet de vită învelit cu Bacon cu Madeira pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în oală mare la foc mediu.
Se adauga usturoiul; saut 2 minute.
Adăugați pesmet. Saut până la maro auriu, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul. Se condimentează umplutura cu sare și piper. Se răcește complet.
Începând de la 1 latură lungă, tăiați fiecare filet pe lungime aproape în jumătate, oprindu-vă la aproximativ 1/2 inch de partea lungă opusă. Deschideți filete ca niște cărți.
Presărați părțile tăiate cu sare și piper. Împachetați jumătate de umplutură pe 1 parte a fiecărui filet. Îndoiți partea simplă peste umplutură.
Se suprapun ușor jumătate din felii de bacon pe foaie de hârtie pergament, formând dreptunghi egal în lungime la 1 muschiulet.
Așezați filetul la 1 margine, peste capetele de slănină. Folosind pergamentul ca ajutor, înfășurați filetul în slănină. Folosind sfoară de bucătărie, fixați slănina în jurul filetului, legând la intervale de 1 1/2 inch, apoi legați o dată pe lungime. Repetați cu slănina și muschiul rămas. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Înfășurați filetele și dați-le la frigider.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de a continua.)
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Se toarnă suficient ulei în tigaie mare pentru a acoperi fundul; se încălzește la foc mare.
Adăugați 1 filet. Saut până când baconul este maro, de cotitură de multe ori, aproximativ 10 minute.
Transferați pe foaia de copt cu margini. Repetați cu al doilea filet. Prăjiți până când termometrul este introdus în centrul fiecărui registru de la 130 F la 135 F pentru mediu-rar, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să stea 15 minute.
Tăiați filetele în felii groase de 1/2 inch.