Filetul de vită umplut cu spanac este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper măcinat grosier, ciuperci, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Spanac la grătar și mușchi de vită umplute cu ciuperci, Filet De Porc Umplut Cu Spanac, și Filet De Porc Umplut Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotează ciupercile și ceapa în 1 lingură de ulei până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați jumătate din usturoi; gătiți cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați spanac, 1/2 linguriță sare și cayenne. Gatiti pana cand spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Scoateți din căldură; deoparte.
5
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului până la 3/4 in. de jos. Deschideți astfel încât carnea să fie plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Răspândiți cu umplutură de spanac. Îndoiți o parte a cărnii peste umplutură; legați de mai multe ori cu șnur de bucătărie. Frecați uleiul rămas peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
7
Combinați pudra de ceapă, piperul și usturoiul rămas și sarea; frecați peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Se coace, neacoperit, la 425 de minute, timp de 40-55 de minute sau până când un termometru pentru carne atinge gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 de ore, 160 de ore, 170 de ore, 170 de ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch