Filet De Vită Umplut Cu Spanac

Filet De Vită Umplut Cu Spanac
Filetul de vită umplut cu spanac este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper măcinat grosier, ciuperci, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Spanac la grătar și mușchi de vită umplute cu ciuperci, Filet De Porc Umplut Cu Spanac, și Filet De Porc Umplut Cu Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotează ciupercile și ceapa în 1 lingură de ulei până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați jumătate din usturoi; gătiți cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați spanac, 1/2 linguriță sare și cayenne. Gatiti pana cand spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Scoateți din căldură; deoparte.
5
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului până la 3/4 in. de jos. Deschideți astfel încât carnea să fie plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Răspândiți cu umplutură de spanac. Îndoiți o parte a cărnii peste umplutură; legați de mai multe ori cu șnur de bucătărie. Frecați uleiul rămas peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Ardei ArbolArdei Arbol
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Combinați pudra de ceapă, piperul și usturoiul rămas și sarea; frecați peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Se coace, neacoperit, la 425 de minute, timp de 40-55 de minute sau până când un termometru pentru carne atinge gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 de ore, 160 de ore, 170 de ore, 170 de ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Lăsați să stea 10 minute.
11
Îndepărtați șirul înainte de a tăia.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate53
Revista