Filet De Vită Piperat Cu Sos Portobello-Marsala
O porție conține 683 calorii, 44G de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $9.63 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper de lămâie, piper, sos portobello-marsala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Filet de vită piperat cu sos de ciuperci, Filet De Vită Cu Piper, și Filet De Vită Cu Piper.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente; amestecați uniform peste carnea de vită. Acoperiți și stați la temperatura camerei 30 de minute.
Se fierbe 6 inci de la căldură 15 minute pe un raft ușor uns într-o tigaie; reduceți temperatura cuptorului la 375 și coaceți 30 până la 35 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 140 sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se servește cu sos Portobello-Marsala.