Filet de vită piperat cu sos de ciuperci
Filet de vită piperat cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 886 calorii, 149g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $15.39 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită condensată consommulco, pastă de roșii, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filet de vită piperat cu sos de ciuperci, Filet De Vită Piperat Cu Sos Portobello-Marsala, și Filet De Vită Cu Piper.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.frecați carnea de vită cu ulei; se presara cu piper.
Așezați carnea de vită pe raft într-o tigaie de prăjire superficială sau așezați-o în diagonală într-o tigaie de 15x10x1 inci. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de vită.
Coaceți descoperit 30 până la 45 de minute sau până când termometrul citește 57°. acoperiți carnea de vită cu Cort de folie și lăsați să stea 15 până la 20 de minute până când termometrul citește145 (coacere medie-rară). (Temperatura va continua să crească cu aproximativ10, iar carnea de vită va fi mai ușor de sculptat.)
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa, usturoiul si ciupercile in unt 8-10 minute, amestecand ocazional, pana cand ciupercile sunt complet fragede si incep sa se rumeneasca. Se amestecă sherry. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa; amestecați amestecul de amidon de porumb în amestecul de ciuperci. Se amestecă cimbru, piper și carne de vită consomm; gatiti si amestecati aproximativ 2 minute sau pana se ingroasa usor si bulbuc. Se amestecă muștarul și pasta de roșii până se omogenizează bine.
Se încălzește doar până la cald. Sos de lingură peste carne de vită feliată.