Filet De Vită De Inspirație Japoneză

Filet De Vită De Inspirație Japoneză
Filetul de vită de inspirație japoneză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 676 calorii, 36g de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Pentru $9.21 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muguri de fasole, ienibahar măcinat, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată De Vită Și Tăiței De Inspirație Japoneză, Friptură De Oală De Inspirație Japoneză, și Coaste scurte de vită de inspirație marocană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați amestecul de condimente pe ambele părți ale filetelor și puneți-l într-o pungă de plastic mare, resigilabilă. Într-un castron mediu, amestecați împreună sosul de soia, oțetul de vin de orez, uleiul de susan, ienibaharul, ghimbirul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă marinada în pungă și se agită ușor pentru a se asigura că acoperă carnea. Puneți la frigider filetele timp de cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți filetele din punga de plastic și rezervați marinada. Folosiți un prosop de hârtie pentru a usca carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniți filetele pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Așezați fileurile pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până când ating o temperatură internă de 140 de grade F (60 de grade C) pentru mediu, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul de măsline rămas. Se amestecă varza, ciupercile, castraveții, mugurii de fasole, mazărea de zăpadă și ceapa verde până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă spanacul, pătrunjelul și marinada rezervată; gatiti inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Pentru a servi, împărțiți legumele între patru farfurii; tăiați fileurile în felii groase și așezați deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista