Filet de vită cu usturoi și rozmarin

Filetul de vită cu usturoi și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 730 calorii, 43G de proteine, și 60g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet de vin, piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 63%. Încercați Filet de vită prăjit la tigaie cu rozmarin și usturoi, Friptură de vită cu usturoi și rozmarin, și Filet De Porc Cu Rozmarin De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă de plastic cu fermoar; adăugați carne de vită. Acoperiți sau sigilați și răciți cel puțin 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți carnea de vită din marinată, aruncând marinada.
Se pune într-o tigaie; se presară uniform cu piper și se lasă să stea 30 de minute.
Coaceți la 500 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Temperatura mai scăzută la 375; coaceți încă 20 de minute sau la gradul dorit de coacere.
Lăsați filetul să stea cu 10 minute înainte de feliere.