Filet de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de Port
Filet de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $9.11 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 546 calorii, 53G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, piper; mai mult, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gorgonzola-filet de vită umplut cu sos de vin de Port, Friptură De Vită Cu Sos De Ciuperci De Port, și Filet de vită prăjit cu sos de ciuperci-Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți reducerea sosului: topiți 1 Tbs. de unt într - o cratiță de 3 până la 4 litri (de preferință lățime de 8 inci) la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați șalota și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați portul și crenguțele de cimbru și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc rapid și gătiți până când portul s-a redus la o textură siropoasă, aproximativ 30 de minutear trebui să aveți aproximativ 1/2 cană, inclusiv șalota. Între timp, aduceți bulionul de pui la foc mic într-o cratiță mică. De pe foc, adăugați porcini și lăsați-i să se înmoaie timp de 15 minute. Cu o lingură cu fante, transferați porcini într-un castron mic. Se strecoară lichidul de înmuiere printr-o sită fină căptușită cu un prosop de hârtie sau filtru de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
Orz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați lichidul de înmuiere și jumătate din porcini (aproximativ 1/3 cană) la reducerea portului (salvați restul de porcini pentru umplutură). Aduceți sosul la fiert la foc mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc rapid și gătiți până când s-a redus la 1-1/3 căni, aproximativ 15 minute. Se strecoară sosul printr-o strecurătoare fină, apăsând pe solide. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de sos. Puneți deoparte până când friptura este gata. Faceți umplutura: înmuiați coacăzele în apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Coacăze
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Cană De Orz Alb Perlat
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Scurgeți-le și puneți-le într-un robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați porcini înmuiați rezervați.
7
Căldură 1 Tbs. de ulei într-o tigaie de 10 inci la foc mediu. Se usucă ficatul de pui și se gătește pe ambele părți până se rumenesc la exterior și doar puțin roz în interior, 3 până la 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Se transferă pe o farfurie, se lasă să se răcească ușor, apoi se adaugă în robotul de bucătărie. Procesați până se toacă fin.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Încălziți restul de 1 Tbs. ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați ciupercile, sarea și piperul. Gatiti, amestecand ocazional, pana par ofilite si micsorate, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Adăugați șalota și usturoiul și continuați să gătiți, amestecând, până când ciupercile sunt fragede și încep să se rumenească, încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
12
Adăugați bulionul de pui și răzuiți fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a slăbi orice bucăți maro. Dacă lichidul nu se evaporă imediat, fierbeți până se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
13
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
14
Adăugați ciupercile sotate, untul, pătrunjelul, coniacul sau armagnacul, sucul de lămâie, cimbru și coaja de lămâie în amestecul de ficat din robotul de bucătărie. Pulsați pentru a forma o pastă groasă și condimentați după gust cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
1 Cană De șalote, Tocate
Coniac
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Ficat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
15
Răzuiește umplutura pe o bucată mare de folie de plastic și modelează-o într-un buștean cu câțiva centimetri mai lung decât friptura. Strângeți bine umplutura în folie de plastic și răsuciți capetele pentru a forma un jurnal foarte strâns. Răsucirea capetelor plasticului va comprima umplutura astfel încât să fie puțin mai scurtă decât friptura. Congelați până la fermitate, aproximativ 2 ore și până la 2 zile. Umpleți și gătiți friptura: tăiați pielea de argint și excesul de grăsime din filet. Fluturați filetul tăindu-l pe lungime aproape, dar nu complet în jumătate, astfel încât să îl puteți deschide ca o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
16
Desfaceți umplutura și centrați-o de-a lungul unei jumătăți de friptură. Îndoiți friptura înapoi până la forma inițială și legați - o la intervale de 1 până la 2 inci cu sfoară de măcelari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
17
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de 1 oră (2 ore dacă umplutura este înghețată solidă). Poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului și încălziți cuptorul la 260°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
18
Lăsați restul de 1-1 / 2 Tbs. untul pentru sos se înmoaie la temperatura camerei. Condimentați friptura cu generozitate cu sare și piper și puneți-o pe un suport plat așezat într-o tigaie sau o foaie de copt cu margini grele. Prăjiți timp de 15 minute și apoi reduceți temperatura cuptorului la 163°. continuați să prăjiți carnea de vită până când un termometru pentru carne introdus în centrul cărnii (nu umplutura) înregistrează125 pentru rare sau130 pentru rare medii, cu 30 până la 45 de minute mai mult. Mutați friptura pe o placă de sculptură și lăsați-o să se odihnească, acoperită cu folie, timp de 15 minute. Finalizați sosul: în timp ce friptura se odihnește, aduceți sosul la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Varză Mov, Feliată Mărunt
Orz Alb Perlat
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
19
Se amestecă untul înmuiat cu făina pentru a forma o pastă și se amestecă în sos. Fierbeți sosul pentru a se îngroșa ușor și gătiți orice gust de făină crudă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
1
Scoateți corzile din friptură și tăiați-le în 8 până la 10 Medalioane. Puneți un medalion pe fiecare farfurie și stropiți sosul în jurul cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Faceți sfaturi înainte sosul redus și strecurat poate fi făcut și refrigerat cu până la 2 zile înainte. Dacă nu faceți umplutura înainte, refrigerați separat porcini înmuiați rămași. Friptura poate fi umplută și refrigerată cu până la 1 zi în avans. Sugestii de băuturi un vin roșu consistent, cu taninuri dezvoltate, un ton mineral și fructe strălucitoare se împerechează bine cu elementele de ciuperci și port ale filetului de vită. Waterstone 2004 Cabernet Sauvignon din Valea Napa ar fi perfect.