Filet de vită cu sos Henry Bain
Filetul de vită cu sos Henry Bain este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 627 calorii, 32g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $6.17 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită, piper, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Filet De Vită Cu Sos Henry Bain, Carne de vită la grătar Hickory cu sos Henry Bain, și Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic.
Instrucțiuni
Procesați chutney într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare.
Adăugați ketchup și următoarele 4 ingrediente și procesați până se amestecă. Se răcește cel puțin 2 ore.
Se amestecă împreună untul, sarea și piperul; frecați peste filet.
Așezați pe un suport ușor uns într-o tigaie jellyroll. Îndoiți sub 4 până la 6 inci de capăt îngust al filetului pentru a se potrivi pe raft.
Coaceți la 500 timp de 30 până la 35 de minute sau la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit chutney-ul maiorului Grey și sosul A. Steak.