Filet de vită cu sos de vin roșu, spanac cremă și cartofi prăjiți trufați
Filet de vită cu sos de vin roșu, spanac cremă și cartofi prăjiți trufați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 570 calorii. Pentru $6.91 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, ciuperci, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Rețete similare sunt Filet de vită cu sos de vin roșu, spanac cremă și cartofi prăjiți trufați, Filet de vită cu sos de vin roșu, și Filet De Vită Cu Sos De Vin Roșu.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se adaugă șalotă și ciuperci;saut până la licitație, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
3
Presarati zaharul peste; saut pana cand amestecul devine maro intens, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
4
Adăugați oțet; se amestecă până se evaporă lichidul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Adăugați vin; se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați ambele bulionuri, cimbru, boabe de piper și frunze de dafin; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu; fierbeți neacoperit 35 de minute pentru a amesteca aromele, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Se strecoară sosul prin strecurătoare fină în cratiță mică; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Se amestecă untul și făina într-un castron mic. Aduceți sosul la foc mic la foc mediu-mare; se amestecă treptat în amestecul de făină. Gatiti pana cand sosul se reduce la 1 1/4 cani, aproximativ 5 minute. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți la foc mediu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați raftul pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Presărați generos carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați carne de vită în tigaie și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați carnea de vită în raft pe foaia de copt. Se prajeste in cuptor pana cand termometrul introdus in centrul carnii de vita Inregistreaza 120 F pentru mediu-rar, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați carnea de vită pe tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
Se fierbe frisca in oala mare grea pana se reduce la jumatate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați jumătate de spanac în oală și aruncați doar până când spanacul începe să se ofilească, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați spanacul rămas în oală; aruncați doar până când tot spanacul este ofilit, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Tăiați filetul de vită transversal în felii groase de 1/4 inch. Împărțiți spanacul cremă între 6 farfurii. Se acoperă cu felii de vită, împărțind în mod egal. Sos de lingură peste și în jurul cărnii de vită. Împărțiți cartofii prăjiți trufați între farfurii și serviți.