Filet de vită cu slănină și praz cremă

Filet de vită cu slănină și praz cremă
Nevoie de o curs principal fără gluten? Filet de vită cu slănină și praz cremă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $6.36 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 843 calorii, 35g de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, ulei de măsline, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Porumb cremă cu slănină și praz, Porumb cremă cu slănină și praz, și Praz cremă cu tarhon, roșii și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Frecați filetul peste tot cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Într-o tigaie medie de prăjire sau un vas de copt din fontă emailată, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Adăugați filetul în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați cățelele de usturoi și crenguțele de cimbru și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
6
Adăugați 1/2 cană din bulionul de pui în tigaie și transferați carnea la cuptor. Prăjiți filetul timp de 5 minute, apoi întoarceți-l și adăugați restul de 1/2 cană de bulion de pui. Gătiți filetul timp de aproximativ 5 minute mai mult sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Între timp, într-o tigaie mare și adâncă, gătiți slănina la foc moderat până când este rumenită și crocantă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi tăiați-o în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați untul și amestecați prazul. Acoperiți tigaia cu o foaie de hârtie de ceară și un capac etanș și gătiți prazul la foc moderat, amestecând o dată sau de două ori, până când sunt fragede, aproximativ 8 minute. Descoperiți tigaia, creșteți focul la moderat și gătiți prazul până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați crme frache, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mic până când sunt cremoase și îngroșate, cu 5 până la 6 minute mai mult. Se amestecă slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
12
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Scoateți șirurile și tăiați-le în felii groase.
14
Serviți filetul cu prazul crem, usturoiul prăjit și crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista