Filet de vită cu slănină și praz cremă

Nevoie de o curs principal fără gluten? Filet de vită cu slănină și praz cremă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $6.36 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 843 calorii, 35g de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, ulei de măsline, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Porumb cremă cu slănină și praz, Porumb cremă cu slănină și praz, și Praz cremă cu tarhon, roșii și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Frecați filetul peste tot cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați generos cu sare și piper.
Într-o tigaie medie de prăjire sau un vas de copt din fontă emailată, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați filetul în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 7 minute.
Adăugați cățelele de usturoi și crenguțele de cimbru și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Adăugați 1/2 cană din bulionul de pui în tigaie și transferați carnea la cuptor. Prăjiți filetul timp de 5 minute, apoi întoarceți-l și adăugați restul de 1/2 cană de bulion de pui. Gătiți filetul timp de aproximativ 5 minute mai mult sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 12
Între timp, într-o tigaie mare și adâncă, gătiți slănina la foc moderat până când este rumenită și crocantă, aproximativ 6 minute.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi tăiați-o în bucăți de 1 inch.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină din tigaie.
Adăugați untul și amestecați prazul. Acoperiți tigaia cu o foaie de hârtie de ceară și un capac etanș și gătiți prazul la foc moderat, amestecând o dată sau de două ori, până când sunt fragede, aproximativ 8 minute. Descoperiți tigaia, creșteți focul la moderat și gătiți prazul până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați crme frache, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mic până când sunt cremoase și îngroșate, cu 5 până la 6 minute mai mult. Se amestecă slănina.
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute.
Scoateți șirurile și tăiați-le în felii groase.
Serviți filetul cu prazul crem, usturoiul prăjit și crenguțele de cimbru.