Filet de vită cu roșii, șalotă și Maytag Blue

Filet de vită cu roșii, șalotă și Maytag Blue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1006 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $10.61 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați eșalotă, ulei vegetal, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filet de vită cu roșii, șalotă și Maytag Blue, Filet De Vită Cu Șalotă Prăjită, și Filet de vită cu șalotă și glazură de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți roșiile și șalotele pe foi de copt separate cu margini.
Adăugați 1/2 cană de vin, 2 linguri de ulei și 2 crenguțe de cimbru la roșii.
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de ulei de măsline și 2 crenguțe de cimbru în șalotă. Condimentați roșiile și șalotele cu sare și piper, aruncați bine și întindeți în straturi uniforme.
Coaceți aproximativ 40 de minute, până când roșiile și șalotele sunt foarte fragede. Aruncați cimbru.
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Condimentează filetul cu sare și piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul vegetal până când strălucește.
Adăugați filetul și gătiți la foc mare până se rumenesc, 4 minute. Întoarceți filetul și gătiți timp de 3 minute.
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți timp de 10 minute. Întoarceți filetul și prăjiți-l timp de 10 minute mai mult, până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 125 pentru mediu-rar.
Transferați filetul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Adăugați restul de 1/2 cană de vin și fierbeți până se reduce la jumătate, răzuind bucățile rumenite, 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați roșiile, șalotele și sucurile acestora.
Feliați carnea de vită cu grosimea de 1/3 inch și transferați-o în farfurii; lingurați roșiile, șalotele și sosul deasupra. Punctați cu brânza și serviți.