Filet de vită cu roșii, șalotă și Maytag Blue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1006 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $10.61 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați eșalotă, ulei vegetal, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filet de vită cu roșii, șalotă și Maytag Blue, Filet De Vită Cu Șalotă Prăjită, și Filet de vită cu șalotă și glazură de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți roșiile și șalotele pe foi de copt separate cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Adăugați 1/2 cană de vin, 2 linguri de ulei și 2 crenguțe de cimbru la roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de ulei de măsline și 2 crenguțe de cimbru în șalotă. Condimentați roșiile și șalotele cu sare și piper, aruncați bine și întindeți în straturi uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți aproximativ 40 de minute, până când roșiile și șalotele sunt foarte fragede. Aruncați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Condimentează filetul cu sare și piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul vegetal până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați filetul și gătiți la foc mare până se rumenesc, 4 minute. Întoarceți filetul și gătiți timp de 3 minute.
9
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți timp de 10 minute. Întoarceți filetul și prăjiți-l timp de 10 minute mai mult, până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 125 pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați filetul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
11
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați restul de 1/2 cană de vin și fierbeți până se reduce la jumătate, răzuind bucățile rumenite, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați roșiile, șalotele și sucurile acestora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Feliați carnea de vită cu grosimea de 1/3 inch și transferați-o în farfurii; lingurați roșiile, șalotele și sosul deasupra. Punctați cu brânza și serviți.