Filet de vită cu maioneză de boia afumată
Filetul de vită cu maioneză de boia afumată este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 12 porții. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 302 calorii. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Mergeți la magazin și ridicați sucuri de carne din carne de vită, căței de usturoi, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Încercați Filet De Vită Cu Maioneză De Boia Afumată, Maioneză De Boia Afumată, și Pește bătut cu bere cu maioneză afumată-boia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 F cu suportul în mijloc.
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu 1 1/4 linguriță sare.
Se transferă într-un castron mic și se amestecă boia, chimenul, uleiul și 1 linguriță de piper.
Se usucă filetul, apoi se freacă amestecul de usturoi peste tot. Prăjiți într-o tigaie de prăjire până când un termometru cu citire instantanee introdus în diagonală de 2 inci în centrul cărnii înregistrează 120 F, 25 până la 35 de minute pentru mediu-rar.
Se transferă într-un platou împreună cu orice suc de tigaie și se răcește, acoperit slab cu folie, 30 de minute până la 1 oră. (Temperatura internă va crește la aproximativ 130 de grade F pe măsură ce se odihnește.)
Se amestecă maioneza, boiaua, chimenul și 1/2 linguriță de piper. Se amestecă sucurile de carne și sarea după gust
Tăiați carnea în felii groase.
Se servește cald sau la temperatura camerei, cu maioneză afumată-boia.
Maioneza afumată-paprika păstrează, răcită, 2 săptămâni.