Filet de vită cu glazură de smochine balsamice de cafea din Costa Rica

Filet de vită cu glazură de smochine balsamice de cafea din Costa Rica
Filet de vită cu glazură de smochine balsamice de cafea din Costa Rica ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 813 calorii, 42G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $12.83 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cafea prăjită puternică din costa Rica, smochine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smochinele proaspete, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu smochine de ciocolată / smochine proaspete în companie bună ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filet de porc cu glazură de cafea din Costa Rica, Panna Cotta de cafea din Costa Rica cu sos dulce-amărui de ciocolată-Rom, și Crock-Pot filet de vită cu glazură balsamică.

Instrucțiuni

1
În oala cu sos cu fund greu, la foc mic, adăugați oțetul și reduceți-l la jumătate, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați zahărul, cafeaua și smochinele și reduceți în continuare cu 1/3 volum, continuați să amestecați pe parcursul acestui pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
ZahărZahăr
SmochineSmochine
3
Scoateți de pe foc când mai aveți 3/4 cană de lichid.
4
Turnați glazura printr-o strecurătoare într-un castron mic, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Preîncălziți grătarul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Condimentează filetul de vită cu sare și piper, după gust, și pune pe grătarul preîncălzit. Gatiti pe fiecare parte pana cand se atinge temperatura dorita, aproximativ 7 pana la 8 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scoateți de pe grătar și periați uniform filetul cu glazura balsamică. Întoarceți carnea de vită la grătar timp de 5 minute, lăsând glazura să acopere carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți filetul de pe grătar pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Feliați, aranjați pe un platou de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții5
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista