Filet de vită cu glazură de smochine balsamice de cafea din Costa Rica

Filet de vită cu glazură de smochine balsamice de cafea din Costa Rica ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 813 calorii, 42G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $12.83 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cafea prăjită puternică din costa Rica, smochine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smochinele proaspete, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu smochine de ciocolată / smochine proaspete în companie bună ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filet de porc cu glazură de cafea din Costa Rica, Panna Cotta de cafea din Costa Rica cu sos dulce-amărui de ciocolată-Rom, și Crock-Pot filet de vită cu glazură balsamică.
Instrucțiuni
În oala cu sos cu fund greu, la foc mic, adăugați oțetul și reduceți-l la jumătate, amestecând continuu.
Adăugați zahărul, cafeaua și smochinele și reduceți în continuare cu 1/3 volum, continuați să amestecați pe parcursul acestui pas.
Scoateți de pe foc când mai aveți 3/4 cană de lichid.
Turnați glazura printr-o strecurătoare într-un castron mic, aruncând solidele.
Preîncălziți grătarul la 300 de grade F.
Condimentează filetul de vită cu sare și piper, după gust, și pune pe grătarul preîncălzit. Gatiti pe fiecare parte pana cand se atinge temperatura dorita, aproximativ 7 pana la 8 minute pentru mediu-rar.
Scoateți de pe grătar și periați uniform filetul cu glazura balsamică. Întoarceți carnea de vită la grătar timp de 5 minute, lăsând glazura să acopere carnea.
Scoateți filetul de pe grătar pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Feliați, aranjați pe un platou de servire și serviți.