Filet de vită cu crustă de muștar cu rucola, ceapă roșie și salată de fasole de ceară

Filet de vită cu crustă de muștar cu rucola, ceapă roșie și salată de fasole de ceară
Filet de vită cu crustă de muștar cu rucola, ceapă roșie și salată de fasole de ceară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.96 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 692 calorii, 55g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, uleiul de măsline, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Hrean și mușchi de vită cu crustă de muștar, Sandvișuri cu carne de vită, slănină și rucola cu crustă de ardei cu muștar picant, și Salată de fasole Cannellini, ceapă roșie și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați muștarul, zahărul brun, piperul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PiperPiper
3
Se usucă carnea de vită și se condimentează generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc moderat până abia începe să fumeze, apoi rumeniți carnea de vită pe toate părțile, aproximativ 2 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se transferă într-o tigaie de copt puțin adâncă unsă și se acoperă cu amestec de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Prăjiți carnea de vită în mijlocul cuptorului până când un termometru introdus la 2 inci în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 125 f pentru mediu-rar, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea până se răcește, cel puțin 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Răciți feliile de ceapă în apă pentru a acoperi 30 de minute. Gatiti fasolea in apa clocotita cu sare pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
CeapăCeapă
ApăApă
2
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul, apoi transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
3
Adăugați rucola la fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
FasoleFasole
4
Scurgeți feliile de ceapă și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1
Bateți împreună oțet, suc de lămâie, muștar și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Tăiați carnea de vită în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4
Adăugați felii de ceapă, carne de vită și suficient pansament pentru rucola și fasole pentru a acoperi și arunca pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
FasoleFasole
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
1
* Componentele salatei pot fi preparate cu 1 zi înainte și refrigerate, separat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista