Filet de vită cu crustă de muștar cu rucola, ceapă roșie și salată de fasole de ceară

Filet de vită cu crustă de muștar cu rucola, ceapă roșie și salată de fasole de ceară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.96 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 692 calorii, 55g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, uleiul de măsline, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Hrean și mușchi de vită cu crustă de muștar, Sandvișuri cu carne de vită, slănină și rucola cu crustă de ardei cu muștar picant, și Salată de fasole Cannellini, ceapă roșie și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Amestecați muștarul, zahărul brun, piperul și coaja de lămâie.
Se usucă carnea de vită și se condimentează generos cu sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc moderat până abia începe să fumeze, apoi rumeniți carnea de vită pe toate părțile, aproximativ 2 minute în total.
Se transferă într-o tigaie de copt puțin adâncă unsă și se acoperă cu amestec de muștar.
Prăjiți carnea de vită în mijlocul cuptorului până când un termometru introdus la 2 inci în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 125 f pentru mediu-rar, 15 până la 20 de minute.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea până se răcește, cel puțin 45 de minute.
Răciți feliile de ceapă în apă pentru a acoperi 30 de minute. Gatiti fasolea in apa clocotita cu sare pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul, apoi transferați într-un castron mare.
Adăugați rucola la fasole.
Scurgeți feliile de ceapă și uscați-le.
Bateți împreună oțet, suc de lămâie, muștar și sare și piper după gust.
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Tăiați carnea de vită în felii subțiri.
Adăugați felii de ceapă, carne de vită și suficient pansament pentru rucola și fasole pentru a acoperi și arunca pentru a se combina bine.
* Componentele salatei pot fi preparate cu 1 zi înainte și refrigerate, separat.