Filet de vită cu crustă de ierburi și usturoi, cu gust de ardei roșu și galben

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați o încercare de carne de vită cu coajă de usturoi și usturoi, cu piper roșu și galben. Pentru $6.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 670 calorii. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită, ulei de măsline, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi de muschi de vita cu crusta de susan cu ananas, Mango si piper rosu savureaza, Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi, și Snapper cu crustă de cartofi și ierburi cu Salsa de ardei galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. frecați 1 lingură de ulei peste fiecare bucată de vită.
Se presară sare și piper.
Încălziți 2 skillets mari antiaderente la foc mare.
Adăugați 1 bucată de vită la fiecare; maro pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Așezați bucățile de carne de vită într-o tigaie mare.
Se amestecă 6 linguri de ulei, usturoi, 2 linguri de cimbru și 2 linguri de rozmarin într-un castron mic. Acoperiți partea superioară și părțile laterale ale bucăților de vită cu muștar, apoi cu amestec de plante. Prajiti pana cand termometrul de carne introdus in centrul carnii de vita Inregistreaza 125 f pentru mediu-rar, aproximativ 45 de minute.
Lăsați să stea 10 minute.
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/2 inch.
Se presară cu 1/2 lingură rămasă de cimbru și rozmarin și se servește cu gust de piper.