Filet de vită cu crustă de ierburi-Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de vită cu crustă de ierburi-Dijon. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 323 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,61 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită, pătrunjel, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc prăjit cu o crustă de ierburi, Filet de porc cu făină de porumb-crustă de ierburi, și Filet De Vită Cu Sos Dijon-Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. În castron mic, se amestecă pătrunjel, busuioc, cimbru, oregano și usturoi; pus deoparte.
Pulverizați fundul tăvii de prăjire cu spray de gătit.
Puneți carnea de vită în tigaie; se presara cu sare si piper.
Se întinde uniform muștarul peste carnea de vită; se amestecă amestecul de pătrunjel peste muștar. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de vită.
Coaceți neacoperit 35 până la 45 de minute sau până când termometrul citește cel puțin 140 de litri F (pentru o coacere medie-rară).
Așezați carnea de vită pe tăietură. Se acoperă ușor cu folie; se lasă să stea 15 minute sau până când termometrul citește 145 buc.F. (Temperatura va continua să crească cu aproximativ 5 buc. F, iar carnea de vită va fi mai ușor de sculptat.)
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/2 inch.