Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de vită cu crustă de ierburi-Dijon. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 323 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,61 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită, pătrunjel, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc prăjit cu o crustă de ierburi, Filet de porc cu făină de porumb-crustă de ierburi, și Filet De Vită Cu Sos Dijon-Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 F. În castron mic, se amestecă pătrunjel, busuioc, cimbru, oregano și usturoi; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Usturoi
Busuioc
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Pulverizați fundul tăvii de prăjire cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Puneți carnea de vită în tigaie; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se întinde uniform muștarul peste carnea de vită; se amestecă amestecul de pătrunjel peste muștar. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Pătrunjel
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
5
Coaceți neacoperit 35 până la 45 de minute sau până când termometrul citește cel puțin 140 de litri F (pentru o coacere medie-rară).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
6
Așezați carnea de vită pe tăietură. Se acoperă ușor cu folie; se lasă să stea 15 minute sau până când termometrul citește 145 buc.F. (Temperatura va continua să crească cu aproximativ 5 buc. F, iar carnea de vită va fi mai ușor de sculptat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
7
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/2 inch.