Filet de vită cu crustă de cafea cu cremă de Dijon
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Filet de vită cu crustă de cafea cu cremă Dijon ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 71 calorii. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de crenguțe de cimbru, frunze de salată, rulouri de cină din cereale integrale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Balsamic Dijon Cu Crustă De Vită, Filet de porc cu crustă Panko cu sos de cremă Dijon, și Filet De Vită Cu Crustă De Cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F. În castron mic, se amestecă granule de cafea, piper și 1/4 linguriță de sare.
Presărați uniform pe toate părțile cărnii de vită.
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită; gatiti 3 minute. Întoarceți carnea de vită; gătiți cu 2 până la 3 minute mai mult sau până se rumenesc foarte închis.
Așezați carnea de vită într-o tigaie pătrată de 9 inci (sau o tigaie adâncă). Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în centrul cărnii de vită.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când termometrul citește 140 F.
Lăsați să stea 5 minute. Înfășurați în folie; la frigider până la rece, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Între timp, într-un castron mic, amestecați muștarul, maioneza și 1/2 linguriță de sare. Capac; puneți la frigider crema Dijon până la servire.
Pentru a servi, tăiați carnea de vită în 12 felii subțiri; tăiați fiecare felie în jumătate.
Așezați 1 bucată de salată pe fiecare felie de pâine; acoperiți fiecare cu felie de vită și linguriță de cremă Dijon.
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel.