Filet de vită cu cremă de hrean cu usturoi

Filet de vită cu cremă de hrean cu usturoi
Filet de vită cu cremă de hrean cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 349 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, piper crăpat, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de vită cu crustă de usturoi prăjită cu hrean, Filet de vită cu cremă de hrean, și Friptură de vită cu usturoi, cu sos cremos de hrean.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați și aruncați partea superioară a capului de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Stropiți usturoiul expus cu ulei și presărați cu 1/4 linguriță de sare, apoi înfășurați bine capul în folie. Prăjiți usturoiul până se înmoaie, aproximativ 1 1/4 ore, apoi deschideți folia și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
În timp ce usturoiul se prăjește, fierbeți smântâna într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri, amestecând ocazional, până când se reduce la aproximativ 3/4 cană, 20 până la 25 de minute, apoi transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Strângeți usturoiul într-un castron mic, aruncând piei și amestecați împreună cu hreanul, piperul și restul de 1/2 linguriță de sare folosind o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se amestecă amestecul de usturoi în smântână, apoi se răcește până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1
Creșteți temperatura cuptorului la 475 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pat muschiulet uscat. Se amestecă piperul, bulionul, sarea, amidonul de porumb, oregano, praful de usturoi și boia de ardei într-un castron mic. Frecați uleiul peste tot filetul, apoi presărați cu amestec de condimente, frecându-l în carne. Pune muschiulet pe raft în tigaie și friptură de 10 minute,apoi se reduce temperatura cuptorului la 425 F și se fierbe până când termometrul introdus în diagonală în centrul de carne registre 130 F, 20 la 25 de minute pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Lăsați carnea de vită să stea pe raft în tigaie cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/4 inch și serviți cu cremă de hrean cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista