Filet de vită cu cremă de hrean cu usturoi
Filet de vită cu cremă de hrean cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 349 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, piper crăpat, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de vită cu crustă de usturoi prăjită cu hrean, Filet de vită cu cremă de hrean, și Friptură de vită cu usturoi, cu sos cremos de hrean.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați și aruncați partea superioară a capului de usturoi.
Stropiți usturoiul expus cu ulei și presărați cu 1/4 linguriță de sare, apoi înfășurați bine capul în folie. Prăjiți usturoiul până se înmoaie, aproximativ 1 1/4 ore, apoi deschideți folia și răciți.
În timp ce usturoiul se prăjește, fierbeți smântâna într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri, amestecând ocazional, până când se reduce la aproximativ 3/4 cană, 20 până la 25 de minute, apoi transferați într-un castron.
Strângeți usturoiul într-un castron mic, aruncând piei și amestecați împreună cu hreanul, piperul și restul de 1/2 linguriță de sare folosind o furculiță.
Se amestecă amestecul de usturoi în smântână, apoi se răcește până când este gata de utilizare.
Creșteți temperatura cuptorului la 475 F.
Pat muschiulet uscat. Se amestecă piperul, bulionul, sarea, amidonul de porumb, oregano, praful de usturoi și boia de ardei într-un castron mic. Frecați uleiul peste tot filetul, apoi presărați cu amestec de condimente, frecându-l în carne. Pune muschiulet pe raft în tigaie și friptură de 10 minute,apoi se reduce temperatura cuptorului la 425 F și se fierbe până când termometrul introdus în diagonală în centrul de carne registre 130 F, 20 la 25 de minute pentru mediu-rare.
Lăsați carnea de vită să stea pe raft în tigaie cu 10 minute înainte de servire.
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/4 inch și serviți cu cremă de hrean cu usturoi.