Filetul de vită cu cremă de hrean este un fără gluten felul principal. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 675 calorii, 27G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, piper măcinat grosier, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită cu cremă de hrean cu usturoi, Filet de vită învelit în Pancetta cu cremă de hrean bătută, și Cognac - sandvișuri cu filet de vită marinat cu cremă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor sau în vasul mare de sticlă sau plastic, puneți carnea de vită. Într-un castron mic, amestecați melasa, 1/2 cană de ulei, sosul de soia, șalota, usturoiul și 2 linguri fiecare de pătrunjel și cimbru; se toarnă peste carne de vită. Sigilați punga sau acoperiți vasul; refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore, întorcând carnea de vită de mai multe ori pentru a acoperi cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Căni De Făină De Grâu
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Scoateți carnea de vită din marinată; aruncați marinada. În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați carne de vită; gatiti 8 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Așezați carnea de vită pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Friptură neacoperit 15 minute sau până când termometrul citește 135 F (mediu-rare). Acoperiți carnea de vită lejer cu folie; lăsați să stea 20 de minute sau până când termometrul citește 140 buc.F. (Temperatura va continua să crească cu aproximativ 5 buc. F, iar carnea de vită va fi mai ușor de sculptat pe măsură ce sucurile sunt configurate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Între timp, într-un castron mic, amestecați smântână, frișcă, hrean, sare, piper și restul de 1 lingură fiecare pătrunjel și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe