Filet de vită cu cremă de hrean

Filet de vită cu cremă de hrean
Filetul de vită cu cremă de hrean este un fără gluten felul principal. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 675 calorii, 27G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, piper măcinat grosier, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită cu cremă de hrean cu usturoi, Filet de vită învelit în Pancetta cu cremă de hrean bătută, și Cognac - sandvișuri cu filet de vită marinat cu cremă de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor sau în vasul mare de sticlă sau plastic, puneți carnea de vită. Într-un castron mic, amestecați melasa, 1/2 cană de ulei, sosul de soia, șalota, usturoiul și 2 linguri fiecare de pătrunjel și cimbru; se toarnă peste carne de vită. Sigilați punga sau acoperiți vasul; refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore, întorcând carnea de vită de mai multe ori pentru a acoperi cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți carnea de vită din marinată; aruncați marinada. În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați carne de vită; gatiti 8 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Așezați carnea de vită pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Friptură neacoperit 15 minute sau până când termometrul citește 135 F (mediu-rare). Acoperiți carnea de vită lejer cu folie; lăsați să stea 20 de minute sau până când termometrul citește 140 buc.F. (Temperatura va continua să crească cu aproximativ 5 buc. F, iar carnea de vită va fi mai ușor de sculptat pe măsură ce sucurile sunt configurate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Între timp, într-un castron mic, amestecați smântână, frișcă, hrean, sare, piper și restul de 1 lingură fiecare pătrunjel și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Tăiați carnea de vită în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Se servește cu cremă de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții10
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista