Filet de vită cu coajă de iarbă și cartofi

Filet de vită cu coajă de iarbă și cartofi
Filetul de vită cu coajă de iarbă și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 770 calorii, 44G de proteine, și 60g de grăsime pe porție. Pentru $6.97 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți garnitură: salvie, filet de vită, panko și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Vită Cu Crustă De Ierburi, Filet De Vită Cu Crustă De Ierburi, și Filet de vită cu crustă de slănină și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați filet cu 2 lingurițe. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Lăsați să stea 30 până la 45 de minute.
4
Între timp, saut panko, usturoi, 1 linguriță. piper și restul de 1 linguriță. sare în 1 lingură. ulei fierbinte într-o tigaie la foc mediu 2 până la 3 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Lăsați să se răcească complet (aproximativ 10 minute). Se amestecă chipsurile de cartofi și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
6
Se usucă filetul cu prosoape de hârtie și se presară cu 1 linguriță rămasă. pepper. Carne de vită brună în restul de 2 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie la foc mediu-mare până se rumeneste pe toate părțile (aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Transferați filetul într-o grătar într-o tigaie cu role de jeleu căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
8
Lăsați să stea 10 minute.
9
Întindeți muștarul peste filet. Apăsați amestecul panko pe partea superioară și laterală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
10
Coaceți la 400 timp de 40 până la 45 de minute sau până când acoperirea este crocantă și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 130 (rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 10 minute.
12
Garnisiți, dacă doriți.
13
Notă: pentru mediu-rar, gătiți muschiulet la 135; pentru mediu, gătiți la 150.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista