Filet De Vită Asturias

Carnea de vită Asturias ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 516 calorii, 46G de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $5.88 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, pătrunjel, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic, Filet De Vită Prăjită Uimitor! Unde e carnea de vită?, și Filet De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la fumat. Condimentați fripturile după gust cu sare și piper, apoi căutați pe ambele părți în ulei fierbinte. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți până când fripturile ajung la coacerea dorită, aproximativ 6 minute pentru mediu-rar.
Scoateți fripturile din tigaie și păstrați-le la cald.
Se amestecă ceapa tocată și se gătește până se înmoaie și translucid, aproximativ 5 minute. Condimentează cu boia și gătește încă un minut. Creșteți căldura la mediu-mare, apoi turnați vin. Fierbeți până când vinul s-a redus la jumătate, apoi adăugați bulionul de vită, reveniți la foc mic și gătiți timp de 2 minute. Se amestecă brânza albastră mărunțită până se topește.
Pentru a servi, turnați sosul peste fripturi și presărați pătrunjel tocat.