Filet de porc și salată de legume la grătar

Filet de porc și salată de legume la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 348 calorii, 38g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de oțet de vin roșu, vin, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Filet la grătar cu salată caldă de legume, Salată De Filet De Porc Jamaican La Grătar, și Salată de filet de porc și nectarine la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele cozii filetelor pentru a forma 2 (8 uncii) bucăți, rezervând garnituri pentru o altă utilizare.
Fierbeți vinul, crenguța de rozmarin, usturoiul și fulgii de ardei roșu într-o cratiță mică și grea până se reduc la aproximativ 1/2 cană, 7 până la 8 minute.
Se toarnă printr-o sită fină într-o cană de măsurare, apoi se transferă crenguța de rozmarin, usturoiul și fulgii de ardei roșu într-o pungă de plastic sigilabilă împreună cu 1/4 cană de marinată de vin și filete. Marinați, răciți, întoarceți punga ocazional, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Întoarceți marinada de vin 1/4cup rămasă în cratiță și adăugați oțet, miere și rozmarin tocat, apoi fierbeți pansamentul până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 6 până la 8 minute.
Pregătiți grătarul pentru gătit.
Când focul este mediu-fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde), puneți ardeii grași, dovleceii și ceapa pe un grătar ușor uns și puneți-l pe foc. Grătiți dovleceii și ceapa, rotind, până se înmoaie, 8 până la 10 minute, apoi transferați pe o tăietură. Ardeii la grătar până când pielea se înnegrește și carnea începe să se înmoaie, aproximativ 8 minute, apoi se transferă într-un castron, se acoperă și se lasă la abur 10 minute.
În timp ce ardeii se aburesc, se usucă carnea de porc și se condimentează cu sare și piper. Grătar pe grătar ușor uns la foc mediu-fierbinte, rotindu-se frecvent, până când un termometru citit instantaneu introdus în diagonală de 2 inci în carne înregistrează 155 circulari F, aproximativ 20 de minute.
Se transferă pe o tăietură, apoi se cortează ușor cu folie și se lasă să stea 10 minute înainte de feliere.
Cojiți ardeii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Transferați într-un castron mare.
Tăiați dovleceii și ceapa în bucăți de 1 inch și adăugați la ardei. Aruncați legumele cu 2 linguri de pansament de rozmarin, 1 linguriță de ulei și sare și piper după gust.
Aruncați rucola cu uleiul de linguriță rămas. Movilă legume la grătar pe 4 farfurii și deasupra cu carne de porc feliată.
Adăugați orice sucuri de la tăiere la restul de 2 linguri de pansament și stropiți peste carne de porc. Se acoperă cu rucola.
* Dacă grătarul dvs. este la distanță mare, poate doriți să utilizați un coș pentru grătar pentru legume.* Legumele și carnea de porc pot fi gătite într-o tigaie de grătar ușor unsă, bine condimentată (înfășurați mânerele nemetalice în folie). Grill legume în același mod ca mai sus. Carnea de porc la grătar, întorcându-se frecvent, până se rumeneste bine, aproximativ 10 minute, apoi se pune tigaia într-un cuptor preîncălzit de 400 de grade F și se prăjește la 155 de grade F, aproximativ 10 minute.
Fiecare porție aproximativ 278 de calorii și 9 grame de grăsime
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Reginato Malbec ros circulatorcu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Reginato Malbec Rose]()
Reginato Malbec Rose
Malbec pare un erou improbabil pentru un strugure de vin spumant, dar când vrei ca rosul tău să arate o culoare și un caracter real, atunci Malbec este omul tău. Crisp și uscat, cu arome și arome minunate de căpșuni, rubarbă. Doar un indiciu de structură de tanin, condiment floral și un finisaj elegant uimitor completează gura. Vorbește despre bogatul strugure Malbec, dar nu își pierde niciodată natura ușoară și răcoritoare. Vă va oferi un motiv bun pentru a bea vin spumant cu felul principal!