Filet de porc împânzit cu rozmarin și usturoi

Filet de porc împânzit cu rozmarin și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 130 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.08 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, filet de porc, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Cu Rozmarin De Usturoi, Rețetă De Filet De Porc Cu Usturoi Și Rozmarin, și Filet de porc cu usturoi rozmarin și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Combinați rozmarinul și usturoiul. Faceți mai multe fante adânci de 1/2 inch în carne de porc; așezați aproximativ jumătate din amestecul de rozmarin în fante. Frecați carnea de porc cu amestecul de rozmarin rămas; se presară sare și piper.
Așezați carnea de porc pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de carne de porc.
Coaceți la 475 timp de 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz) sau gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 5 minute și tăiați în felii groase de 1/4 inch.