Filet De Porc Umplut, Rulat

Filet De Porc Umplut, Rulat
Filetul de porc umplut, rulat este un fără gluten felul principal. O porție conține 353 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 2,29 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mere, oțet balsamic, muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet De Porc Umplut, Filet de porc umplut 2 pentru 1, și Filet De Porc Umplut.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Sur De los Andes Malbec cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții3
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista