Filet de porc umplut cu mere și fructe uscate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați filetul de porc umplut cu mere și fructe uscate. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de supă de pui, vin bunicuță smith, decojit cu mere, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Mere Coapte Umplute Cu Fructe Uscate Și Nuci Pecan, Friptură de porc cu fructe proaspete și uscate, și Filet De Porc Umplut Cu Fructe Cu Sos De Portocale-Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați fructele uscate cu vinul. Topiți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Adăugați mărul și gătiți la foc moderat timp de 3 minute.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Adăugați apa pe măsură ce tigaia se usucă.
Scurgeți fructele uscate, rezervând vinul. Se amestecă fructele uscate în măr și ceapă în tigaie și se condimentează cu sare și piper.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. Tăiați gros 1/2 cană din amestecul de fructe și rezervați-l pentru a face sosul. Ștergeți tigaia.
Preîncălziți cuptorul la 42
Introduceți un oțel ascuțit sau mânerul unei linguri de lemn în capătul gros al filetului. Împingeți cu grijă oțelul prin filet și rotiți carnea pentru a lărgi ușor gaura. Umpleți filetul cu amestecul de fructe și sigilați capetele cu scobitori.
Încălziți uleiul în tigaie. Condimentați carnea cu sare și piper și rumeniți-o în tigaie la foc mare, întorcându-se, aproximativ 6 minute.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți carnea timp de 10 minute.
Transferați carnea pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Adăugați vinul rezervat în tigaie și gătiți la foc mare, răzuind orice bucăți rumenite, până la sirop, aproximativ 2 minute.
Adăugați stocul și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1/2 cană rezervată din amestecul de fructe și se condimentează cu sare și piper. Feliați filetul transversal cu grosimea de 1/2 inch și serviți cu sosul.
Note: o porție-Calorii 244 kcal, grăsime totală 4 gm, grăsimi saturate 5 gm, Proteine 25 gm, carbohidrați 19 gm
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Susana Balbo Nosotros single Vineyard Nomade Malbec cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 109 de dolari pe sticlă.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
O culoare Violet opac cu acoperire de sticlă, are un nas atrăgător de stejar prăjit, mineral, lemn dulce, lavandă, condimente exotice și fructe negre asortate. Dens, bogat și voluptuos la gust, aceasta este o frumusețe plină de corp. Împerechere: se împerechează bine cu carne la grătar sau prăjită, cum ar fi carne de vită sau miel, prepeliță umplută cu cârnați sau orice altă combinație grozavă de carne pe care o poți visa.