Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați filetul de porc umplut cu mere și fructe uscate. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de supă de pui, vin bunicuță smith, decojit cu mere, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Mere Coapte Umplute Cu Fructe Uscate Și Nuci Pecan, Friptură de porc cu fructe proaspete și uscate, și Filet De Porc Umplut Cu Fructe Cu Sos De Portocale-Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați fructele uscate cu vinul. Topiți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați mărul și gătiți la foc moderat timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați apa pe măsură ce tigaia se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scurgeți fructele uscate, rezervând vinul. Se amestecă fructele uscate în măr și ceapă în tigaie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fructe Uscate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. Tăiați gros 1/2 cană din amestecul de fructe și rezervați-l pentru a face sosul. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Introduceți un oțel ascuțit sau mânerul unei linguri de lemn în capătul gros al filetului. Împingeți cu grijă oțelul prin filet și rotiți carnea pentru a lărgi ușor gaura. Umpleți filetul cu amestecul de fructe și sigilați capetele cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Gumă De Mestecat Mentă
9
Încălziți uleiul în tigaie. Condimentați carnea cu sare și piper și rumeniți-o în tigaie la foc mare, întorcându-se, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți carnea timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Transferați carnea pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Adăugați vinul rezervat în tigaie și gătiți la foc mare, răzuind orice bucăți rumenite, până la sirop, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați stocul și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1/2 cană rezervată din amestecul de fructe și se condimentează cu sare și piper. Feliați filetul transversal cu grosimea de 1/2 inch și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Piersică Sau Nectarină, Feliată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
14
Note: o porție-Calorii 244 kcal, grăsime totală 4 gm, grăsimi saturate 5 gm, Proteine 25 gm, carbohidrați 19 gm
Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Susana Balbo Nosotros single Vineyard Nomade Malbec cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 109 de dolari pe sticlă.