Filet De Porc Smucit Cu Salsa De Ananas

Filet De Porc Smucit Cu Salsa De Ananas
Jerk muschiulet de porc cu ananas Salsa ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 419 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coriandru, suc de ananas, scallion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc smucit cu Salsa de ananas, Filet de porc smucit cu gust de ananas-prune, și Filet de porc smucit cu salsa de afine pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate42
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista