Rețeta de porc de porc cu salsa de afine ar putea satisface pofta mexicană în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 481 calorii, 48G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,95 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână sare, condimente din Caraibe, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Filet de porc smucit cu Salsa de ananas, Filet De Porc Smucit Cu Salsa De Ananas, și Muschiulet De Porc Jamaican.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Îndepărtați pielea argintie de pe filete, lăsând un strat subțire de grăsime.
3
Periați carnea de porc cu ulei de măsline și presărați cu condimente smucite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic Condimente
Ulei De Măsline
Carne De Porc
4
Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar, 10 până la 12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
5
Scoateți din grătar și lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Între timp, tocați grosolan 1 cană de afine. Aruncați împreună afinele întregi rămase, fructele de pădure tocate și următoarele 7 ingrediente. Feliați carnea de porc și serviți cu salsa de afine.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sur De los Andes Malbec. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.